Regres


REGRÉS, regrese, s. n. Întoarcere de la o stare sau o formă superioară de dezvoltare la una inferioară; decădere, declin, regresiune 


Te-ai întrebat vreodată ce faci cu viața ta? Din păcate, Alex se întreabă mult mai des decât de obicei.
O fac în timp ce beau ceaiul ăsta de mango, ascultând niște deadmau5, fiindcă am nevoie de puțin ritm în viața mea.

După ce de câteva zile sunt în pat, fiind incapabil să vorbesc. Ceea ce probabil este un lucru bun, fiindcă nu zic vreo prostie. Aveam nevoie de asta cum aveam nevoie de o gaură în șosetele mele cu gogoși. Dar era inevitabil, nu? După ce toată iarna nu am avut o problemă legată de asta, acuma a venit momentul să-mi plătesc greșelile, nu?

Poate că merit asta. Nu mă refer la răceala. E timpul să realizez faptul că am greșit și singura persoană responsabilă pentru toate astea sunt eu. Sunt conștient că am dezamăgit oamenii importanți din viața mea, care au avut toată încrederea în mine. Și care mi-au oferit tot suportul, iar eu, ca și omul nerecunoscător ce sunt, nu am făcut nimic. Asta este problema, că nu am făcut nimic, iar eu mă aștept să se schimbe ceva. Aiurea .

Am majoritatea lucrurilor ce mi le doream când eram mic și totodată sunt la fel de nefericit. Mă simt mizerabil din cauza asta și mai ales fiindcă am lăsat să se ajungă aici. ce contează potențialul dacă nu faci o schimbare?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Icar

Cum sa fii Gangsta .