"Beisic"

O să încep această postare prin a spune faptul că eu, Alexandru Radu Toma, sunt un ipocrit. De ce? O sa vezi imediat. 

Știi când folosești un cuvânt prea des și își pierde din semnificație? Fix asta am făcut și eu cu acest cuvânt. Fiindcă eu, obișnuiam să judec persoanele după aparențe, după ceva ce nu ar fi trebuit. După haine, încălțăminte sau cu ce se înfățișează.  
Am scris de curând un articol, pe blogu meu de modă( fiindcă se pare ca sunt interesat și de asta, momentan), unde spuneam că renunț la Vans fiindcă are toată lumea. 

Asta a fost prima mea greșeală, fiindcă nu trebuia să mă fi legat de asta, fiecare este liber să-și cumpere ce își dorește. Nu ar trebui să mă intereseze cine ce are doar pentru că îmi place mie nu însemână ca nu ar avea voie. Nu am eu monopol asupra unei companii sau alta. Fiecare este liber se îmbrace cum dorește și de unde vrea. Nu ar trebui să mă iau de cineva, doar pentru ca preferințele sale sunt asemănătoare cu a mai multă lume. 

Nu mă refer doar la haine, încălțăminte sau muzică ci la un set de idei și comportament. Până la urmă nu sunt eu aici să educ lumea să aibă o personalitate, dacă se asociază cu anumite lucruri comerciale, este strict propria problema și nu ar trebui să fie o problema pentru altcineva, fiindcă nu mă deranjează personal și. 


Până la urmă este irelevant, nimănui nu-i pasă într-un final de astfel de detalii, decât dacă ești o persoana superficiala, dar nu prea vreau să fiu asociat cu astfel de persoane. Asa că poți să-ți cumperi haine din Bershka, ca apoi să-ți cumperi Nike Air max sau Chuck Taylor all star, urmată de o vizita în Starbucks cântând melodia #2, din trending de pe YouTube. 

Nu știu dacă sunt mai matur ori doar nu-mi  mai pasă, dar tot ce știu este faptul că, momentan trebuie să am grijă de mine și de lucrurile ce mă fac să mă simt bine, fără să fiu nevoit să mă gândesc la lucruri inutile. Care, într-un final nu mă ajută cu nimic și nu-mi aduc nimic în plus, iar acuma reduc din lucrurile negative din viata mea. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare