Ce vrei să fii când te faci mare?
Niciodată nu am știut ce vreau sa fac cu viața mea. Nu mi-am dat seama ce vreau sa fac, fiindcă nu ma atrăgea nimic din  jurul meu. Nu vreau să fiu polițist, doctor, manelist sau să-i fur munca domnului primar. Deși dacă as avea donațiile sale, m-aș scalda în opulenta și fericirea temporară dată de orice obiect m-ar face mai puțin trist in acel moment

Poate vreau sa fac poze, nu am spus ca sunt cel mai bun, dar momentan asta îmi aduce fericirea. Și ador sa fac poze. Am mii și mii de poze. De la apusuri, poze alb negru cât și macro uri cu flori. De ceva timp am început să scriu. Despre ce mă doare, mai ales. Despre ce mă bucură, mai puțin. Despre ce mă înconjoară, și tot ce îmi umblă prin minte.

Poate ca pe viitor o să vreau să vând țigări în piață, ca și tănticile cu gura mare. Dar nu-mi plac destul de mult oamenii încât să pot face asta. Răspunsul mi-a venit într-o zi. Știi ce vreau sa ma fac când o sa fiu mare?

Eu. Eu, vreau sa devin eu. O varianta mai deșteaptă decât zilele trecute, mai calmă decât acum o săptămână și mai puțin pesimistă decât în acest moment. Vreau să-mi public cartea. Să-mi las amprenta asupra oamenilor, într-un fel sau altul, sa simt că am făcut ceva cu viata mea.
Deci, da, vreau sa fiu eu, când cresc mare.

Comentarii

  1. Ești tu. Ești o varianta imbunatatita a ta. De cand ai scris asta,ai crescut. Si cresti pe zi ce trece. Acumulezi informatii noi. Te imbunatatesti,asta faci. Mereu vei face asta. De fiecare data vei fi o varianta si mai buna a ta. Pentru ca poți. Faptul ca esti asa si iti pui atatea intrebari inseamna ca traiesti,inseamna ca gandesti lucrurile astea.
    Te gandesti sa te faci mai bun. Dar tu esti deja bun. Bucura-te de ceea ce esti acum, bucura te de ceea ce vei deveni, pentru ca vei deveni cineva si mai bun. Dar bucura-te de ceea ce ai acum. De fiecare moment din viata ta, de fiecare zambet al unei persoane ce trece pe langa tine, de fiecare data cand un om iti da prioritate pe trecerea de pietoni, de fiecare buna dimineata pe care ti l spun colegii de munca, de fiecare act cu care ti ai terminat treaba, de fiecare ora pe care o petreci la job, pentru ca va veni o zi, cand nu vei mai lucra si iti va fi dor. Iti va fi dor rau de tot. Pentru ca acum esti bun, esti tot ce i mai bun. Bucura te de oamenii de langa tine, de cei dragi sufletului tau. Bucura te de oamenii pe care ii vezi pe strada, de copiii inocenti ce alearga in jurul tau, de incurcaturile peste care dai la fiecare pas. Bucura te cand esuezi, pentru ca de fiecare data te ridici.
    Eu ma bucur de tine. Ma bucur de tine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare