Țară lu' pește #6 - stand după bus observ că..
Câteodată trebuie sa faci si ce trebuie, asa ca m am dat jos din pat, sa fac ceva productiv, nu am reușit, dar asta e altă poveste.

Cine a pus bună, lângă dimineața?


Stand aici după bus ca sa pot pleca acasă, am observat că:


Nu vine niciodată când ar trebui sa vină, mai ales când sunt circa 64,384,726 de grade afară iar tu poti observa cum transpira transpirația unora.


Ca orice cocalar ce se respectă are tricoul cât mai viu colorat și mai ales cu cele mai tâmpite mesaje.

Ca sa poata sa atragă atenția asupra faptului că inteligenta lor este egala, cu cheful meu de viață, în general. Acesta poate varia de la 0 la -300.Aud cele mai importante știri de la antena 3, romania tv cat si ce se întâmplă în lumea sportului, ca vreau, ca nu.

Dacă toate babele au același plase de rafie, cum le deosebesc una de alta?


Judeca un om după cum se încălță, pentru că Cocalarii trebuie neapărat sa poarte adidași roșii, ca dacă nu o fac zeul bmw x6, nu le mai da noroc la păcănele


Mos, ne moș, în cârje sau fără, țigara e baza. Fiind dovada ca nu mori de la țigări, ca el are doar 40 de ani oricum

De ce toate babele sunt tunse scurt și au parul colorat? Sa fie mai ușor de observat în întuneric? Ca sa nu fie lovite de mașini când fug după tramvai, din piață.

Cum vine un autobuz, se aduna o ceată de oameni, de parcă ți-ar da bani. Si deodată ce reușești sa te apropii de el, încearcă oameni cu vârste de la 14 la 98 de ani sa ti fure locul pe care încă nu îl ai în bus, de parcă asta ar fi singurul scop în viata lor inutilă, și sa te calce pe vanșii tai minunați.

Oamenii prefera berea în cantități mici,dar totodată sunt darnici și doresc să dea la toată lumea din ea, cât de adorabil

Când ajungi înăuntru, si dacă te ai rugat destul de mult la zeul X6, menționat anterior, poate ai noroc și nu pute de parcă ai aterizat cu capul în coșul de gunoi. Dar dacă ai trecut peste asta te poți relaxa, stand îngrămădit și făra pic de loc pentru a te deplasa nici măcar doi centimetri ca să nu-ți amorțească toate pările corpului. După ce te-ai relaxat atât de bine, poți sa continui să asculți discuțiile anterioare despre sport, politica si wow biz, în cel mai propice mediu dezvoltării migrenelor și dorinței de a fi călcat de fiecare camion ce trece pe lângă tine,în repetate rânduri.

Dar probabil dacă ar fi totul bine si frumos, unde ar mai fi distracția si satisfacția unei zile bune în care totul este minunat și frumos,încă aștept și eu ziua aia, pana atunci rămân la cruda noastră realitate.
(c) Alex Toma @ evilpieseven , 2016

Comentarii

  1. Ma rog in fiecare seara la bmw x6 sa te vad mai vesel. Mai cocostarc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare