The Finest Hours [2016 Film] - recenzie
De ceva timp, maică-mea tot voia să vadă The finest Hours , și am zis aseară că hai să-l vedem.
Înainte de aia m-am uitat pe IMDb să văd  scorul și una alta, fără să mă uit la trivia sau detalii încât să fiu surprins de film într-un mod plăcut, sau nu.
”Bazat pe o poveste reală”, și asta înseamnă că ideea ar fi reală și restul ar fi înflorit ca ă fie fain și nu plictisitor, că dacă ar fi fost după o poveste reală probabil că s-ar fi certat timp de două ore și asta nu face din film mai interesant. Păi este bazat pe o tragedie din 1952 (sau ceva de genu, cum o fi)

Ai de ales două variante, pe scurt, scurt (accesează linkul) sau pe mai puțin scurt, pentru aia mai puțin scurt stai aici.


Pe mai puțin scurt

Personajele principale sunt Webber *cumva, nu Mark Webber, blegul vieții, Miriam ceva-ceva, gagica sa șmecheră, Ray Sybert ca și băiat de băiat, iubitor de bărci.
Să nu dau tare multe spoilere, sau să o fac?
Deci pe scurt acest tip, Webber , zici că ar fi fratele geamăn a lui Ray Liotta, și puțin mai retardat. El urmează tot timpul regulile și face ce trebuie să facă,  tot ce vor superiorii săi . Dar ,care într-un mod miraculos și extraordinar, salvează situația, suprinzător? Nu? Nu.
Miriam , pe de altă parte, chiar mi-a plăcut era curajoasă, inteligentă și mai ”bărbată”, decât logodnicul său, pe care ea l-a  cerut de soaț.

Pot să zic că ceva mi-a plăcut, efectele sale și măcar din acest punct de vedere, a fost bine făcut. Fiind făcut de Disney, măcar atât. Nu degeaba nu-mi place mie apa, vapoarele și tot ce are legătură cu înecatul, rechinii și multă adunătură de apă care m-ar putea ucide, pentru că nu știu să înot.

Dialogurile mi s-au părut foarte forțate, iar accțiunea nu prea era acolo, adică știai că totul va fi bine într-un final, doar că accțiunea a pornit tare greu, și asta taie mult din experiența filmului.
 Nu pot să zic că au fost Cele mai bune ore, din viața mea

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Alfă cât de mult (nu) te cunosc prietenii tăi !

Ai răbdare