Este ”okay” să fii trist .

Este"okay"* să fii trist
Okay*  : cel puțin în mintea mea, este un termen tare vag ,și care este utilizat mult prea des, și când zici ceva prea des, începe să își piardă semnificația și sensul original.

Acum ar trebui să revin la ideea care a pornit asta. Aseară eram pe facebook, si vorbeam cu o prietena despre viață și tâmpeniile mele existențialiste, până când am realizat că omul ăsta mă înțelege când pot să îi zic stările mele și nu judeca sau reacționează urât.

Nu zic că este bine și că trebuie să fie tot timpul așa, doar că o să iau chestia asta în mod general, când cineva este asa, nu ar fi frumos să stai și sa vorbești cu omul ăla,decât sa zici "ai o problemă, fii și tu mai fericit"
Scuză-mă, dar nu pot să fac să-mi golesc toată mintea și să nu-mi pese de nimic din ce se întâmplă în jurul meu, încât să fiu și eu mai "fericit" . Poate dacă nu aș gândi, aș fi fericit și totul ar fi vată de zahăr, și unicorni vomitând curcubee , dar viața nu este așa, și dacă viața este așa, îți recomand să te lași de droguri.
De fapt, nu-ți recomand, e viața ta, și cât timp nu mă implică sau deranjează personal, fiecare este liber să facă ce dorește. Nu spun ca sunt pro asta, doar că pot să înțeleg de ce oamenii fac asta și că unii au lucruri diferite, care îi face fericiți.

Nu este în regulă să fii trist, dar câteodată, pentru unii, doar asta poți să fii. Din multe motive personale și nu numai ,care nu vad de ce le-aș enumera aici. Dar decât să îmi sugerezi doar să fiu " fericit", ai putea doar să mă întrebi care e problema. Dar nu o să fie cazul, pentru că oamenilor nu le pasă oricum de nimeni altcineva, în afară de propria viață, care are la fel de puțin sens, cât are și a mea. Dar, în cazul în care ai 6 ore să mă asculți, în primul rândul mulțumesc, în al doilea rând poți să fii pregătit/ă de discuții ori prea profunde pentru ora 11 dimineața,sau prea fără sens, pentru că eu nu-mi pierd timpul cu toată lumea și mai ales, nu vorbesc despre vreme.

Sau ar mai fi posibilitatea ca acel om, doar să nu te înțeleagă și să înceapă să aburească chestii și douăzeci și trei de milioane de motive, de ce, tu ar trebui să zâmbești astăzi și să lași gândurile negre de o parte.
Te-ai gândit oare, că poate așa sunt eu, cum tu (depinde dacă persoana care citește asta să fie astfel, sau nu) , ești o persoană veselă și hi hi, ha ha ,hu hu . Eu nu pot să fiu (dacă nu ți-ai dat seama deja, din postările mele de a lungul timpului, sau la descrierea aia de mai sus), cea mai vesela și fericită persoană, pentru că așa sunt eu negativist, sarcastic, ironic și puțin acru, depinde de persoana cu care discut.

Poate am nevoie de puțin timp să găsesc pacea spre calea spirituală, în timp ce mă bucur de ceaiul meu, și căutând pisici pe instagram, vorbind cu *inserează persoana,la un moment dat*, despre simpla noastră existență și cât de mici suntem în comparație cu universul, și tot ce am face nu va schimba nimic, sau vorbind despre noile hituri cele mai tari manele 2016 .

Oameni diferiți, își manifestă trăirile în diferite feluri și au moduri diferite de a se exprima în cea ce privește gândurile sau sentimentele. Dar dacă asta este un șoc pentru tine, nu știu cine are probleme aici. Toți avem , dacă este să fim sinceri cu noi, și până la urmă toți suntem triști. Doar că în măsuri diferite și din alte motive . Unii că nu își pot trimite copiii la școală, alții că duc lipsă  de împlinire pe plan personal.

 Toți suntem triști, doar ca eu am curajul să recunosc acest lucru, iar c
ând tu, te ascunzi sub un strat subţire, zicând că  totul este ok și frumos. Dar okay, nu este bine ,iar în acel strat subțire începe să se vadă fața ta adevărata.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare