Țara lu' pește #5 Valoroșii de pe facebook

Valoare tootalaDe fiecare dată când se întamplă ceva în lume, un anumit grup de oameni, dacă pot să-i numesc așa, se exterorizează pe facebook postând diferite opinii și idei asupra subiectului fără să abiă un sens.

Acei oameni care si-au schimbat poza de profil când a fost incidentul cu Colectiv, sau mai recent atentatul din Franța (Never Baguette). Și totodată cei mai naționaliști oameni, pentru că și-au pus steagul țării la poza de profil de 1Decembrie și a distribuit tot felul de mizerii ca să vedem noi ce om special, fulg de nea, unicat unikat poate să fie el, la fel ca toți ceilalți
Sunt aceiași oameni înduioșati de pozele cu căței peste care sunt trântite niște cuvinte, care a dat like la Poptămaș, Teo Trandafir cât și Măruță, pe lângă cele 5 concursuri în care vrea să câștige două iPhone-uri 6S,1 Samsung Galaxy S6 și două BMW-uri.

Este cumva un model aici , sau mi se pare mie? Nu spun că acei oameni ar fi proști sau ceva, doar tot ce spun este că ei skrie kam asha și că sunt numiți pe facebook *inserează prenume* shi atât, sau *inserează prenume* zis beleaua *inserează nume și poză la Porsche Cayene,BMW X6,X5, Mercedes ML,GLK,GL*

Asta se datorează poate lipsei de educație și a unei nevoi de atenție datorată faptului că erau poate ignorați de părinți, sau a faptului că în școală nu erau atât de străluciți și ori nu veneau ori erau cei ce făceau gălăgie și acum încearcă să se laude pe facebook cât de bună este viața lor, punând  poze cu tot ce au ei mai important de făcut și cu..al lor Galaxy Tab 4 de 600 de lei în timp ce mulțumește la ”iubi” pentru acea bucată minunată de plastic, care le va face viața penibilă mult mai bună. 


Cu această postare declar deschiderea noului (și nu prea) blog numit AVARITIA, care este fix aceiași chestie ca și ”blogul lui Alex”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Icar

Cum sa fii Gangsta .