România și Imigranții


Știm cu toți ce se întâmplă în Siria, cu problemele de acolo și cum imigranții vin în Europa pentru că vor o viața mai bună și să nu maoră de foamne, sau să moară în general. Vi se pare cunoscut? Dacă schimbam Siria cu Vaslui nu era nicio problemă. Glumesc, glumesc, prefer oricând Siria decât Vaslui.

Dar mi-am primis că nu voi scrie despre politică că am și așa destulă la facultate dar asta nu înseamnă că nu pot să scriu despre partea socială și despre partea care mă enervează cel mai tare .
O țară dezvoltată ca și Germania se pare că ar primi circa 800,000 de imigranți și noi în jur de 5,000. Astăzi am văzut întâmplător la știri că cică am primi în jur de 7,000 de persoane. Care mi se pare rezolabil, dar românul este tot timpul nemulțumit cât și tâmpit.

Acum câteva zile eram la un prieten și el era pe facebook (locul unde se discută de toate de la religie,politică rasă cât și probabilitatea car să te bată în funcție de zodie)
Întâmplător am văzut o postare care m-a făcut trist pe de o parte și pe cealaltă parte să mă întreb de umanitate. Știți postările alea stupide cu (inserează o aberație), asta înseamnă să fii mafiot?Era ceva de acest gen doar că spunea ceva de genu ”Să nu lași imigranții să-ți cucerească țara, asta înseamnă să fii român” și tot felul de alte mesaje șoviniste

Este atât de greu să fii deschis la aceste probleme, și asta o zic eu care nu sunt un adept al socialismului și nu-mi plac ideile sale, câteodată în aceste cazuri ar trebui să nu mai fim atât de înțepați și să vedem că nu noi suntem buricul pământului.

Dar tu că mergi în străinătate și ”cucerști” țara altora, nu este nicio problemă, pentru că tu ești mult mai bun decât vreun arab nu-i așa? Ah dublul standard cât de frumos că acum ne trezim ca să criticăm pe alții pentru că nu este nicio problemă dacă li se întâmplă altora, dar când ni se întamplă nouă toți sunt niște rasiști nenoricți.
Când noi sumtem așa nu este nicio problemă pentru că trebuie să protejăm acesst mândru popor și toate minunățiile din această țara de orice ar veni aici, chiar dacă își doresc asta sau nu.

Noi putem fi rasiși oricum, nu e ca și cum după asta Europa ne-ar plăcea mai mult, într-un final nu vom fi mai buni, dar nici ei nu se chinuiesc atât de mult, așa că noi de ce am face ceva să schimbăm asta 

Comentarii

  1. Prefer un arab care se roaga de 5 ori pe zi decat un ''mafiot'' cu lantul de 3 kile la gat care asculta manele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare