Un like = o viață !

Nu credeam că ar fi cineva care să creadă că dacă dai un like ajuți un copil sărac să nu moară de foame sau o bătrânică să aibă lemne pentru iarnă. Sau mai nou 1 like = o rugăciune cum am văzut pe unele paginii și știi ce era mai trist ? Faptul că oamenii (mi-e greu să-i numesc oameni), creaturile alea comentau cu ”amin” . AMIN? Ce fel de om atât de cretin trebuie să fii încât să crezi că scamatoria asta funcționează?  Cât de spălat pe creier și cu IQ-ul de 2, -2, să fii încât să poți să cazi plasă la astfel de scheme atât de puierile.

Și apoi mă întreb de ce are Poptămaș 1,2 milioane de like-uri, de ce să faci experimente pe animale? când ele nu ti-au făcut nimic. Poți face pe fanii lui oricum majoritatea acceptă prima chestie ce li se oferă fără să pună la îndoială nimic.

Dar hei dacă citești în întregime această rugăcine *inserează rugăciune*, părintele Arsenie Boca îți va îndeplini rugăciunea chiar direct de pe pagina lui de facebook, unde se roagă zilnic sute de mii de pleb credincioși pentru că dacă te rogi pe facebook la o pagină a unui om chiar o să ți se îndeplinească rugăciunile, fără să pari un cretin.

Și tot este mai bine decât postările ”sunt momente în care, pur și simplu...te sufoci de dor” deoarece de lipsa oxigenării creierului nu poți, sau poate pentru că ai dat cu gâtul de țeava de la calorifer dar ești incapabil să te ridici pentru că-ți lipsește aptitudinea necesară pentru a desăvârși această funcție primară.

Abia aștept ce vor face paginile, pentru ca să-și sporească vizitatorii cât și să adune cât mai mult trafic pe paginile lor penibile și care utilizează degeaba spațiu pe internet, ca acest blog de altfel.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

20.07

Cum sa fii Gangsta .