Țara lu' Pește #2 - Taxă pe cultură ?

 Prima dată când am citit asta am crezut că ar fi fost o glumă,  dar se pre că această treabă este pe bune și s-au pus semne de întrebare cu privire la cât de corect ar fi această taxă.
În primul rând cum să pui taxă pe cultură? Și așa mai nimeni nu citește, acum va fi mai rău ,hai să punem taxe pe cărți,bilete la teatru și concerte ca să nu mai meargă nimic în țara asta. Și așa biletele la concerte sunt scumpe acum să fie și mai scumpe ? Ce fel de oameni lacomi pot să facă așa ceva încât să dea la o parte una din puținele chestii care chiar contează.

Această zi este una tristă pentru nou ,dacă am ajuns să punem taxă pe cultură , de ce să nu putem pe aer sau pe câți pași facem pe zi ? și dacă facem mai mult de limita de 300 să le dăm câte 10 bani pentru fiecare pas făcut ? Ce fel de oameni pot să facă asta ? Și nu înțeleg cum s-a semnat această tâmpenie. 


 Ar trebui impozitați, înainte de toate, cei care sparg semințe, cei care își fac selfie-uri sau dau like la Tony Poptămaș pe Facebook. Ăștia trebuie impozitați, nu cei care cumpără cărți. 


Pentru numele lui Iisus Vietnamez s-a ajuns prea de tot, și apoi ne întrebăm de ce țara este cum este .

Deoarece  sunt tot felul de idioți ca ăștia care fac tot felul de legi tâmpite și pun taxe pe unele din puținele lucruri care mai ne pot scoate din mediocritatea din care suntem .

Deja mă repet, dar chiar mi se pare penibil în anul 2015 să faci așa ceva, bine înțeleg că vrei să strângi bani pentru că murim de foame, dar atunci nu mai da bani celor care nu muncesc .

NU mai da ajutor social tuturor nenoriciților care nu au muncit nimic în viața lor , și strânge bani pentru chestii care contează nu o bisrică de Aur de 400 de milioane de Euro, ci pentru spitale,școli și drumuri .

Dar asta este cam greu de făcut într-o țară coruptă ca a noastră, dar cred că asta a fost ultimul cui în sicriul țării . Poate că Iohanis va face ceva, deși nu am mare încredere. Dar ,DAR înțeleg că nu se poate face absolut nimic singur, ci e nevoie de mai mulți pentru a fi ascultată o poveste care va face o schimbare .
Pe cine păcălesc, doar îmi pierd vremea degeaba .


Comentarii

  1. Oooo parca nu ar fi de ajuns ca o carte buna este in jur de 40 lei. Da! Dintr-o alocatie poti sa-ti iei doar o carte! I'll get so angry soon! T_T

    RăspundețiȘtergere
  2. *slowly starts to clap* pentru că suntem atât patetici ca oamenii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Alfă cât de mult (nu) te cunosc prietenii tăi !

Ai răbdare