Revelion 2K15

Și aici Bihoreanul sălbatic nu înțelege cum să parcheze
un autovehicul ,dar asta când este treaz 
La mulți ani lume și tăt ce vreți voi ,
No așa că am terminat cu urările pe anul ăsta e timpul să-mi re intru în drepturi și să încep cu aseară .
Pe la vreo 12 fară ceva , am hotărât să mergem în centrul mirificului oraș (dacă poți să observi în partae stângă o să vezi o poză ,și mai jos încă una ,uau)  A fost plin de lume , de la tineret aruncător de petarde încât să arunce cu artificii pe o clădire ( din greșelă sau așa cred)
9Până la bunica cu pisica ,și cu nepoțeii care au venit la -10 grade să vadă focul de artifcii ,care a durat vreo 10 minute , și asta nu a fost o problemă că a fost frumos .
Și pe lângă noi , au fost o adunătură de tineri ,fabuloși înbrăcați ,care mai aveau puțin și degerau ,pentru că nu înteleg de ce  la minus 10 grade tu să fii într-o fustă de o palmă ?? Adică no dacă nu mai vrei copiii în viitor ,ar fi o explicație dar totuși ,ca apoi să te inghesuiești într-un loc de 4/4 unde urlă muzica medi fabuloasă , e plăcut să dai milioane ca să stai îngesuit ca o sardină într-o consrvă , sper că de aia cu roșii că cele în ulei sunt nașpa . Dar să revin la ideea postării.
2015 , care sper să fie mai bun decât 2014 ,dar asta va depinde în mare de accțiunile mele , plus că nu țin cont de aia cu rezoluția noului an deoarece , de obicei când imi propun ceva nu se va intampla ,deși anul trecut a fost cu câteva realizări dar sper ca anul ăsta să fie mai bun , eh uite rezoluția mea a ultimilor 3 ani dacă chiar contează la ceva  1336X768 . Dar anul ăsta am să încerc să fiu mai înelegător și mai bun și toate chestiile pe care le-am zis anul trecut că am să le fac și poate că anul ăsta o să le fac . 

Cine știe ,ce va fi , nimeni , cine știe ce a fost totul ,doar că acum nu mai contează ce a fost ci ce va fi așa că pregătește-te 2015 că vin ,și eu și restul de 7 miliarde de ciompalăi care cutreră această plantă distrugând-ui resursele . Dar gata cu negativismele , acum doar chestii pozitive  ca și testele de sânge pentru cocaină a lui Salam .
                           Un an nou fericit !

Uite un cartof fericit ,în ulei 
Comentarii

 1. Toţi ştim că nu o să fii mai înţelegător. Eşti Alex şi atât. Dar tot te vreu. :*
  (B)an nou fericit, boss! :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc , poate că ai dreptate ,măcar de această dată

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

20.07

Cum sa fii Gangsta .