Je Suis Charlie - Religia te va ucide !

Poate că ar fi fost momentul să mai scriu ceva pe acest blog ,ignorat de mine și de alții ,atât de bătut de soartă  . Doar că nu prea am dispoziția necesară pentru a face asta , până când am  ieri am văzut pe Flipboard ceva interesant , știrea cu cei 12 francezi uciși , din cauza uni pamflet stupid .
Este cam ca și când s-ar lua cineva de Times New Roman ,pentru că fac glume cu Patriarhul Daniel ,da sunt idioate dar amuzant , și nu neapărat greșite din punctul meu de vedere .

Îmi pare rău dar suntem în 2014 2015 cum poți să faci așa ceva doar pentru că cineva s-ar fi luat de divinitatea ta? Nu pot să întețeleg  ,cum poți să fii așa încât să faci asta ? Înteleg că ții la religia ta ,și toate cele ,că mai sunt fanatici dar nici chiar așa . Și zicem că noi suntem răi ? Măcar noi nu ne omorâm în halul ăsta doar pentru că o publicație ar fi făcut o glumă .

La cât m-am luat de toate chestiile astea trebuia să fiu și eu ca și ei ? Prefer să cred că nu ,și că suntem destul de dezghețați la minte încât să nu facem așa ceva , uită-te în jur ce se intamplă ,ei critică Occidentul dar tot ei se răzăbună pentru astfel de chestii .
Nu vor să accepte nimic din vest ,dar tot folosesc rețele de socializare pentru asta .
Și aprecezi enrom cât de multă lume a venit în spirjiul celor atacați cât și a publicației ,am văzut o groază de site-uri postând cât și pe 9gag ,de unde aflu majoritatea știrlor de obicei ,ironic când eu care cică ar trebui să studiez Relațiile dintre alte state , dar să trecem peste ,că aici doar critic și îmi dau cu opinia despre orice .


Suntem o lume liberă ,toți ar trebui să avem dreptul în a ne spune opinia fară frica de a fi oprimați într-un fel sau altul de câtre alte persoane care au opinii diferite față de noi .

   

Comentarii

 1. Je ne suis pas Charlie ! In acelasi timp cu evenimentele de la Paris au fost ucisi 2000 de oameni in Nigeria.Nu a iesit nimeni in strada pentru ei !Acestia nu conteaza pentru ca sunt nigerieni si nu au suparat pe nimeni?Sau ca au avut ghinionul sa traiasca intr-o tara saraca ?
  Sunt de accord cu libertatea de exprimare dar totul trebuie facut cu bun simt .Nu poti sa ma jignesti doar pentru ca sunt altfel sau ca am alta religie decat a ta.Sa nu uitam ca si noi am fost facuti cu totii tigani de catre francezi
  Asa ca:JE NE SUIS PAS CHARLIE!
  P.S.Semeni vant culegi furtuna (spune biblia)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vorbeam acum câteva zile cu cineva și am zis fix aceiași chestie , că nimeni nu a zis nimic de Nigeria pentru că nu este o țară din măreția Uniunii Europene încât să fie o țară de lumea ” întai” ca să fie atât de mediatizată .
   Sunt imparțial deoarece nu mi se pare corect nici ce au făcut ei nici desenele francezilor.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

20.07

Cum sa fii Gangsta .