24 Ianuarie - Unire la mediocritate.

Bună și vouă

Azi este ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire ,făcută de către Alexandru Ioan Cuza , dar destul cu lecția de istorie . Și la fel ca și de 1 decembrie  unde noi suntem naționaliști o dată pe an , dar uite că suntem de două ori ,ca în restul timpul să urâm țara asta .
Dar printr-o minune magică ,noi astăzi să putem să regăsim simțul naționalist și dorul de țară , unde totul este în cele 3 culori sacre , unde păsările cântă imnul național ,unde doctorii se întorc din germania ca să simtă și ei români în această țară minunată și plină de iubire și de fericire .

Deci da haideți să adunăm copii în școli în haine naționale de pe vremea bunicii lu stră-bunica ,și să cântam și dansăm ca pe vremea lui Nea Ceașcă pentru că ne place atât de mult să fim niște ipocriți de oameni , ca să putem să păstrăm vie memoria nostră că ne-ar plăcea aici atât de mult , și să iubim sistemul atât de tare încât să facem asta .  

Așa că să fiți pregătiți cu doza bi anuală de naționalism ,unde să uităm în ce fel de țară suntem ,și că am vrea să facem o schimbare ,așa că hai să ne complacem în mediocritate și prostia specifică din care nu putem ieși pentru că oricum suntem prostiți cu tot felul de lucruri prin media , așa că

 La mulți ani dulce Românie

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Icar

Cum sa fii Gangsta .