Top 10 cele mai bune jocuri 2010-2014


Topul se desfășoară pe perioada 2010- prezent adică 2014 și la fel ca și cel anterior (dă pe link) este personal așa că cei care vor avea o problemă cu topul ăsta ,va fi strict prblema lor personală și proprie așa că dacă nu îți comvine atunci ,aș putea să zic că-mi pare rău dar asta ar însemna să mint și eu nu mint ,cel puțin în momentul de față .
M-a ajutat +Geanovu Emanuel deoarece am avut de ales dintr-o listă de peste 50 de jocuri și nu mi-a fost neapărat ușor .

În curând am să revin și la postări mai serioase ,dar până atunci , uite topul .


Locul #10 South Park  : The Stick of Truth Dacă ți-ai dorit să locuiești în South Park , uite că acum poți să o faci ,cum ?
Jucând-ute acest joc , în timp ce te iei la ceartă cu celalalte personaje , poți să trăiești atmosfera serialului ,glumele puierile cât și personajele sale .

Locul#9 Dishonored 

Avand actiunea plasata intr-un oras fictiv, macinat de ciuma, "Dishonored" ne pune in pielea lui Corvo, bodyguardul imparatesei Insulelor. In urma unui atac, in care viata imparatesei este curmata de forte straine lui, fiindu-i inscenata crima, Corvo evadeaza de pe insula si devine un asasin, determinat sa afle adevarul si sa se razbune pe cei care au facut acest lucru. Animat de un motor grafic de exceptie, pt anul 2012, si oferindu-ti posibilitatea de a-ti duce la capat misiunea in ce mod crezi tu de cuviinta, Dishonored ramane pt multi un joc de capatai al genului action-adventure, aparand intr-un timp in care se simtea nevoia de ceva mai diferit.

Locul#8 Deus Ex 


Urmas spiritual al celebrului Deus Ex, aparut in anul 2000, "Human Revolution" are actiunea plasata cu 25 de ani inaintea originalului, in anul 2027, si spune povestea lui Adam Jensen, un proaspat manager al securitatii la una dintre cele mai importante firme in domeniul biotehnologiei. In urma unui atac care il aduce foarte aproape de doamna Moarte, corpul lui Jensen trece prin modificari radicale, fiind inlocuit cu parti artificiale, ce ii permit sa depaseasca limitele normale ale unui om. Ridicand probleme de moralitate importante si abordand teme de interes public, "Human Revolution" ramane unul dintre jocurile ce trebuiesc parcurse macar o data in viata.

Locul#7 Deadpool 

Copilul nebun al lui Marvel , poate , un anti erou într-o lume de eroi , ceva diferit ,ceva special amuzant și sărit de pe fix , care va avea un film în 2016 și sper să fie destul de bun , dar asta doar timpul va spune , cât și producătorii ,dar sper să nu-i facă atât de rău .
Locul#6 Batman  Arkham City 

Al doilea joc din serie după Arkham Aslyum ,fiind lansat în toamna anului 2011, fiind unul dintre cele mai bine aclamate jocuri ale anului primind mai multe premii , fiind aclamat pentru poveste, personaje cât și pentru atmosfera joculuiLocul#5 Bioshock infinte 

Ultimul joc din  seria Bioshock ,care de data aceasta nu are loc sub apă ce în aer , unde
Booker DeWitt ,protagonistul este trimis după Elizabeth ,care a fost ținută acolo captivă mai tot timpul vieții sale , și ei vor intra în parțile întunecate ale orașului zburător .Locul#4  Assassins Creed  : IV Black Flag 

Aș fi putut să aleg între Assassins Creed III și acesta dar am ales Black Flag deoarece lumea este mult mai mare și pentru că nu sunt atât de prezente bug-urile ca și în jocul precedent care avea o notorietatea pentru asta .
Joc foarte bun , cu un sountrack interesant , bătălii navale geniale cât și un gameplay excelent ca de fiecare datăLocul#3 The Last Of Us 

Probabil cel mai emoționant joc al anului 2013 ,și unul dintre cele mai bune fară îndoială de la poveste , pâna la personaje , nu degeaba a fost primit ca și unul dintre cele mai bune jocuri deși se va lansa versiunea Remastered pentru Play Station 4 ,nu cred că va înlocui nimic doar va fi mai bun și cu o grafică mai bună , nu este jocul tipic de supraviețuire horror ,este jocul perfect pentru asta , fară nicio îndoilă.


Locul#2 Far Cry 3 
Aș putea spune multe despre jocul ăsta ,despre grafica superbă ,despre libertatea pe care o oferă ,despre personajele geniale ,dar l-am ales pentru că este un joc bun ,antrenant foarte bine realizat de la început pâna la sfărșit ,de la evoluția protagonistului de la om speriat până la un om disperat după supraviețuire , dar nu ai cum să nu-l iubești pe Vaas , este un rău necesar un fel de  Loki , un Darth Vader un Bane , un antagonist pe care nu ai cum să nu îl placi.
Locul#1 Grand Theft Auto V
Nu știu ce aș putea să zic ,mai mult decât 1,000,000,000 $ în 3 zile , a doborât câteva recorduri mondiale și a intrat în Cartea Recordurilor , Rockstar geniali ,ce pot să zic ,deși am pus GTA San Andreas pe locul întâi topul trecut și am zis că ar fi probabil cel mai bun GTA din toate timpurile așa este o mare realizare ,pentru un joc de acum 10 ani .
Dar asta face GTA V mai puțin bun   ? Deloc ,un joc genial realizat ,foarte bine ,cu 3protagoniști total diferiți , și este locul 1 pentru sentimetnul care oferă și pentru libertatea de a face orice .
De aceea GTA V este jocul numărul 1 în topul meu

Comentarii

  1. Eu sunt o gameriță înnăscută.Însă,așa rău îmi pare că mi s-a stricat PC-ul! Cu amărâtul ăsta de laptop pot să joc doar Minecraft și Counter Strike.E bun topul.Însă,mă mir că lipsește Prototype.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am avut ocazia să mă joc prea mult încât să pot să-l includ în top

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare