Little Rockers Blog

Știți pagina Little Rockers \m/  pe facebook ?
Dacă nu știți să vă fac o mică și scurtă istorie , este o pagină de muzică ,unde se postează de în general știri și muzică rock cât și sugbenurile sale , și tot felul de leak-uri și noutăți muzicale .
Nu degeaba descrierea blogului este ”Muzică la superlativ”
Acum ceva timp m-am gândit să fac un blog unde să postăm (Eu, +Alex Toma , +Andreea Ioana  cât și +Geanovu Emanuel ) informații din lumea muzicală  ,recezii muzicale (care se gâsesc de ceva timp pe al meu blog cât și alte curiozității din punct de vedere muzical și nu numai.

Toți trei avem bloguri cu peste 30,000*  (în total) de vizitatori , postări despre muzică , artă ,cultură cât și societatea noastră . Deci nu suntem atât de nepregătiți .
Emil are o mare experiență în cunoașterea Rock-ului cât și a metalului fiind unul dintre cei mai pricepuți oameni pe care îi știm (doar uitați-vă la pachetele de muzică de pe facebook) ,cu o cultură bogată în ale muzicii și nu numai.
Andeea fiind o fată inteligentă care știe tot ce se mișcă despre trupele momentului cât și cele vechi ,având o cultură bogată a literaturii noastre cât și despre lucurile importante .
Iar eu ,mă declar fan al muzicii (mai ales al  rockului ,rap , electronică cât  și pop ) dar mai ales alternativ ,plus că recenziile mele muzicale au avut un rol important pe blogul meu ,care este mai ales indreptat câtre muzică și micile mele frustrări aduse societății noastre .
Deși suntem ocupați atât Andreea cu școala fiind boboacă ,eu cu facultatea și Emil cu activitățile sale vom încerca să fim cât de cât activi atât pe blog cât și pe pagină.

Dar vom avea săptămânal știri despre muzică și despre evenimente , cât și recenzii ale celor mai noi piese sau a unor piese care sunt mai căutate .
Dar asta nu însemană că nu îmi voi publica aici postările muzicale (cel puțin cele care au legătură cu pagina) , deoarece acesta va fi blogul meu principal iar cealalt doar un proiect secundar .
Linkul pentru blog se găsește aici cât și în partea dreaptă a blogului meu la partea cu ”bloguri de recomandat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Ai răbdare