Recenzie : Captain America The Winter Soldier (2014)


Deoarece astăzi este o sărbătoare am hotărât să vâd un film și ce film oare ? dacă nu acela din titlu de mai sus .

Aceasta este a doua parte a seriei filmelor Capitanul America ,primul fiind Capitanul America  Primul Răzbunător (tradus din englișmaneză) . În care acțiunea se petrece după terminarea filmuli Avengers (adică  vreo 100 de ani de la actiunea primului film) , și spre deosebire de Thor II (care este jalnic apropo) , nu este doar un film care să prevestească Avengers II , ce chiar are parte de accțiune și de Samuel L Jackson cât și de Scarlett Johansson și alții .

Lumea asta Marvel este plină de supereroi de la Xmen (DE CE NU SUNT X-MEN ÎN AVENGERS?),Zeul cu ciocanul ( Thor),Omul călcător (adică Iron Man), Spiderman (de ce nu e nici ăsta in Avengers?) oh da și Hulk și N Șpe mii de alți supe eroi din benzi desenate , cine  cumpără atâtea benzi deseneate și chestii cu ei ? Deoarece eu sigur nu .

Dar să revin la film , care mie mi-a plăcut mai mult decât prima parte dar asta e irelevant în clipa de față deoarece ar cam trebui să spun și ceva ce s-a intamplat în film .

La doi ani după întâmplările filmului Avengers , Seve Rogers (cap. America) lucrează în Washington D.C pentru S.H.I.E.L.D  și se întâlnește cu Black Widow ,unde  ei sunt trimiși să elibereze niște ostatici de pe un vapor , unde ea găsește un stick cu toate secretele celor de la S.H.I.E.L.D .

Nick Furry ăla cu petec pe ochi (Samuel L. Jackson) , devine suspicios și trebuie să se ducă la Washington unde el va fi atacat de niște oameni în uniformă , nu mai spun mai mult deoarece stric surpriza dar pot să zic că HYDRA revine ,în forță (HYDRA un departament al Naziștilor care se credea extins tot de cap America ,pe la mișlocul Primului Război Mondial)
Plus alte chestii interesante , per total filmul mi-a plăcut  destul de mult chiar ,a avut mai multe părți bune decât cele rele ,(de ce a sunat asta a maneauă? ) ,păi eu îl recomand dacă nu l-ați văzut deja .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Alfă cât de mult (nu) te cunosc prietenii tăi !

Ai răbdare