Bershka VS ”Metalheads”

Se pare că se vând tricouri cu Ramones la Bershka (sau cum se scrie ) ,și acum este șoc in lumea ”metaliștilor”  cum se poate să aibă cineva triocuri cu trupe ,cum ? dacă nu știi minimim 50 de trupe de death metal și de tharsh?

Toți fanii aștia ”adevarati” care dacă asculți altceva in afară de trupele vechi ,ești considerat rocker, poser sau orice altceva doar pentru că trebuie să asculți doar muzică dintre anii 70-89 .
Acum toți marii fanii ai trupei Ramones (și nu numai) s-au trezit asaltati de oamenii care nu au nicio treabă cu marea lor trupă iubita și cum poate să le poarte tricourile ? Cred că nici dacă erau injurati de mame nu faceau atât de rau .
Am văzut că se certau la o poză de pe o pagină mediocră de pe facebook ,neimportantă dar să comentezi și să injuri pentru că cineva si-a luat un triocu cu o trupă e stupid ,s-a facut dintodeauna așa ,vor fi si au fost tot timpul oamenii cu triocuri care nu știu ce inseamnă ,dar dacă lor le-au placut ,asta este .

Iar acum să vă spun o poveste , industria muzicală este o afacere ,pachetele VIP ,toate chestiile de genul sunt o afacere deoarece intelegeti că si ei trebuie să traiască din ceva doar că ei se cam imbogătesc pe seama noastră a fanilor .
Toți sunt sellout pentru că vand tot felul de produse ,triocuri si chestii pentru a face avere .
deoarece totul este o afacere , dacă o trupă are succes nu mai este o trupă este un brand deja

”The popular definition of sell out allows it to be used as an insult towards anyone in show business. On the contrary, there are many bands which are considered sellouts which are not.
"Man, you are totally a sellout!" ”
-  definiția unui sellout după urban dictionary 

Așa că dacă trupa ta favorită a ajuns așa nu ai decât să nu-i mai cumperi chestii le sau să nu o mai asculți deloc ,deaorece lor oricum nu le pasă ,te vad pe tine ca pe un bancomat așa că nu are rost să te stresezi pentru asta .
Intr-un final fiecare poartă ce dorește ,cât timp nu a fost cumparat din banii tai sau nu ti-au insultat trupa vieții ,ce să faci ?
Bun venit in capitalism . 

Comentarii

  1. Eu nu înțeleg, de ce să se certe? Ce au de împărțit? Ascultăm ce vrem, facem ce vrem. Nu asta înseamnă să rii rocker? Să fii independent și să faci ce vrei... Nu cred eu că metaliștii „adevărați” au ascultat de când erau bebeluși doar metal și nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi iti dau dreptate , dar sunt rare cazurile cand ei au ascultat doar metal deoarece și parinți au facut-o ,încât să nu aibă vreo legatură (muzicală) cu restul genurilor care nu sunt demne de ei .
    Și se ceartă pentru că ...(sincer nu găsesc vreun motiv bun) doara pentru că se vând tricouri cu trupa lor nu inseamnă că ar trebui să se simtă ofensați deoarece este doar o afacere ,toată lumea are de câștigat (chiar si clientul un produs la supra preț)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Icar

Cum sa fii Gangsta .