Paul Walker / Fast & Furious .

Cu toti stim ce s-a intamplat cu Paul Walker sau Brian O'Conner din seria Fast and Furious .daca nu stii adica nu ai fost pe facebook sau nu ai deschis televizorul in ultimele doua zile iti zic ca ieri spre deosebire de Ziua nationala si parada a murit Paul Walker .

El este unul din persoanjele centrale ale serie jucand in marea majoritate (fiind absept din  3 (Tokyo Drif))
Dar se pare ca a murit in 30 intr-un accindent de masina cand el era pasager unui Porsche Carerra GT si a murit lovind-use de un copac iar masina arzand .

De cand a murit tot facebook a fost plin pe de o parte de chestii de ziua nationala si pe alta parte de postari cu ''RIP Paul Walker'' iar uni faceau asta doar pentru a primi like-uri , o modalitate josnica de a face like-uri pe spatele lui .
Stiti zicala ''Everybody loves you when you're six feet under''  a lui John Lennon ? daca nu o stiti uite-o aici ,adica acum cateva zile pagina lui de facebook avea in jur de 6 milioane de like-uri acum are 8 milioane .
Toata lumea te iubeste cand ai murit la fel si cu Michael Jackson sau Amy Winehouse .

Mie personal mi-au placut filmele din seria Fast and Furious mai ales al doilea (2fast2furious) al treilea (tokio drif) si al saselea (fast six) ,desi nu erau foarte realiste sau bine vazute de critici ,erau filme cu incasari imense in Box Office ,deoarece barbatilor baietilor si tinerilor in general le plac masinile,viteza,femeile si cursele .
Deci ati inteles de ce au avut fileme succes ? Da ati facut-o si eu m-am dus sa vad Fast Six si mi-a placut foarte mult ,dupa ce 5 m-a cam dezamagit iar patru a fost inceputul seriei de unde s-au cam retras din lumea curselor si au intrat in cea a infractiunilor.

Iar legat de Paul Walker care a murit acum cateva zile in glorie , nu se va stie ce se  va intampla cu al saptelea si ultimul film din serie cat timp ''Brian'' este mort doar ca s-a filmat o parte din film asa ca il vor scoate cumva din peisaj . 
Odihneasca-se in Pace!

Comentarii

  1. Are deja 10m,toata lumea te place,dar mai intai trebuie sa mori ca sa arate asta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''Everybody loves you when you're six feet under'' se aplica ? O inca cum.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

Alfă cât de mult (nu) te cunosc prietenii tăi !

Ai răbdare