Scoala + Noutati + Balu' Majoratului

Buna ,

Fiind Duminca am si eu putin timp liber asa ca m-am gandit sa scriu despre cateva lucruri importante si nu prea .

La scoala teste teste si iar teste , am dat la istorie ,si am luat 7 ,desi eu am facut de minim 9 ,dar asta e , se mai intampla. Am dat la TIC am luat 10 , nu a fost greu de fel ,am mai dat test la romana nu stiu cat am luat , si inca nu m-a ascultat la nimic . Si nu prea am facut ore ca am facut pregatiri pentru balu majoratului (zic imediat si de el)

S-a introdus uniforma ,si treaba asta nu-mi place de fel ,dar nu am ce face .Trebuie sa las tricourile cu trupe si hanoracele acasa si tre sa fiu in camasa , asta e nu am ce face ,regulire is reguli.
Vremea s-a cam prostit deci doar ploua si frigut ,azi este soare dar tot e frig .

Balu Majoratului - Pentru cei care sunt in clasa a XII-a ,de obicei fac un bal ca au inplinit sau sunt aproape de a face 18 ani si este o alta chestii de a cheltuii bani.
Dar sa revim la povestea noastra ,pe data de 18 ,vineri eu care stau la juma de ora de local ,am mers pe la un coleg sa-i zicem M. si apoi am ajuns acolo ,dar era cam devreme asa ca am mers dupa altii doi ,care erau la un bar,care nu-mi place. Dar cand am iesit a inceput ploaia ,ura ce fain .in 5 minute am ajuns acolo ,ne-am luat locurile dar erau gresit ,zic mai incolo .

Deoarece era inca devreme am mers la un alt bar pana vin restul ,am baut un suc si el (M.) o bere , si apoi ne-am luat sa mergem la local pacat ca inca ploua . Acolo cand am intrat s-au strans cativa bolovani , ne-am aseazat in alta parte ca se pare ca unde ne-am pus prima data erau locurile celealtei clasa (eu fiind XII-B nu A) ne-am asezat am mancat.
Eu nu stiu sa danez ,de fapt nu prea stiam multi sa dansam  ,dar nu conteaza am zis in gandul meu ''YOLO ,ce se poate intapla mai rau?'' si spre deosebire de cealata clasa din care au lipsit vreo 8 din 30 si ca marea majoritate au stat jos si doar 5 au dansat , iar noi fiind 35 si au stat jos vreo 5 , deci va dati seama cine s-a distrat si cine nu .
Eu nu stiu sa dansez cum ziceam mai sus ,plus ca muzica nu a fost ce ascult eu , au fost doar manele si ''mainstream'' si cum eu nu prea ascult asa ceva , nu a fost prea bine . Zice M ''Acum nu mai esti rocker daca ai dansat pe manele'' . Si ca si completare zice B. ''Eu nu dansez ca nu ascult asa ceva dar nici tu ,dar nu am mai vazut rocker sa danseze pe manele'' ,zicand eu ''Mno ce ai vrea sa fac sa stau jos ? ,orcum ar fi asta e .''

Pe la ora 10 si ceva ,noi ne-am strans afara ca sa-i dam dirigntei noastre ,un cadou , un lantisor de aur cu cruce . Spre deosebire de clasa cealata care sunt ''VIP''uri noi macar i-am luat ceva direi noastre ,iar ei si-au plecat capul in pamant si s-au uitat la noi .

Dupa faza cu cadoul am revenit  si m-am dus sa ma distrez.
Si s-a facut ora 11:00 PM ,am mers sa mancam , astia au zis ca merg afara la o tigara si am zis ca-i acompainez si eu desi eu nu fumez ,(good guy Alex)  am stat putin si am vorbit cu unii ,altii ,am facut o doua poze ,etc .
Am zis ca mergem inapoi inauntru ca s-a cam facut frig ,mi-am luat ceva de baut si am revenit la dans (nu am dansat atata in viata mea ) si a inceput muzica care nu mi-a placut de fel , tinand cont ca muzica anterioare am urat-o asta a fost mai rau .
Si s-a facut ora 12:00 AM  si a venit tortul ,nu a aratat cine stie ce dar a fost bun , ne-a dat sampanie si ne-am felicitat ca mai avem 7 luni de scoala si ca ne-am suportat (cu greu) atat timp.
Pe la ora 01:00 AM a inceput lumea sa se duca ,incet acasa ,eu am mai stat pana la ora 2:30 cand am iesit afara si am discutat ceva cu R. care mi-e bun prieten , si mi-am dat seama de doua lucruri , in primul rand nu aveam sanse sa rezolv ceva iar in al doilea rand aveam un drum lung pana acasa .
Asa ca am pornint catre casa singur intr-un drum de 1.5 km ,catre casa ,si mi-am adus aminte ca mi-am uitat castile ca ziceam ca vin acasa tot cu M. dar el s-a dus mai rapid . asa ca merg eu in intuneric deoarece nu toate ''becurile'' mergeau ,dar am ajuns acasa ,ingrifurat si era o ceata afara ca nu vedeam nimic , si era frig si ''prietenii'' mei cainii.

  Fiind aproae 3 si ceva , m-am schimbat , si am intrat pe facebook pe telefon si am dat de un prieten care m-a ajutat cu o problema si cu R. pe la aproape 4 m-am culcat si eu si m-am trezit pe la ora 11 a doua zi .
Per total a fost aproape bine .

Metallica - Die Die My Darling .



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

20.07

Cum sa fii Gangsta .