Review Nokia Lumia 520

Cel mai ieftin terminal de la Nokia cu Windows Phone pe care am reusit sa-l testez acum ceva timp ,timp de cateva minute .


Terminalul are un ecran de 4.0 IPS LCD inch cu o rezolutie de 800X480 ,si o densitate a pixelilor de 233 .
Are unghiuri de vizualizare destul de bune iar pentru ca este Winows Phone este destul de luminos si se vede acceptabil la lumia soarelui.
Ca si toate terminalele cu windows 8 ,are un procesor Dual-Core de 1.0 Ghz ,512 MB Ram , 8GB memorie ,si posibilitatea atasarii unui card micro SD,3G HSPDA,Wi-fi.
Windows 8 se misca destul de bine ,este simplu foarte rapid si fara proleme sau lag ,Internet Explorer 10 se misca bine mai bine ca si pe telefonul meu personal.
Telefonul are  o bateria de 1430 mAh ,si o grosime de 9,9 mm cu o greutate de 124 grame .
Telefonul dispune de o camera de 5 Mega Pixeli fara blit , in spate care poate filma HD (720p@30FPS).
Nu dispune de o camera frontala .
Sunetul este okay nu pot sa zic ca m-a impresionat prea mult ,dar cat timp m-am ''jucat'' cu el pot sa zic ca se aude bine pentru un entry level cu WP.
Dinferenta dintre un entry level Android si Windows Phone e destul de mare , la android ''scartie'' are destul de mult lag ,dar in cazul acestui telefon nu este asa WP este unul dintre cele mai stabile OS-uri de pe piata si Lumia 520 este un terminal bun ,de aceea este cel mai vandut telefon cu Windows Phone si este un best buy daca andorid-ul nu vi se pare foarte atragator .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

20.07

Cum sa fii Gangsta .