EXPECTATIONS - GO TO HELL

 Buna ,

          Si titlul este ca si o piesa de la Three Days Grace numita ''Expecations''  ,dar nu am sa fac o recenzie muzicala de data aceasta .Ce am sa vorbesc despre asteptatirle oamenilor in unele cazuri.

             De cand esti mic toata lumea se asteapta sa fii cuminte ,sa mergi la gradinita ,sa faci curat in camera ,sa faci aia ,aia ,aia.
La scaola sa inveti sa fii de 10  ,sa fii cel mai cuminte ,sa-ti manaci mancarea, sa nu vorbesti urat ,sa fii ordonat, sa nu faci galagie ,sa nu te certi cu colegii.
La liceu la fel, nu vorbi urat cu profesorii , nu fa aia , nu fa asta, nu te certa cu colegu cocalar imbecil manelist.Nu te certa cu colega pitipoanca care nu stie cum se log-eaza la un cont de google dar are ''Aifon''.
Eu invat ,nu cat ar trebuii ,dar nici nu-s ultimul in clasa ,da educatia este importanta ca sa nu devii ca si cei mentionatii mai sus.

        In societate la fe, daca mergi sa zicem cu prietenii undeva , nu veni pana tarziu ,nu fa aia , aia aia .
Lumea judeca pentru cum te imbraci , ce muzica asculti , ce mentaliate ai .
Doar daca nu ascult ceea ce asculta majoritatea nu inseamna ca nu esti bun , sau stiu eu cum , inseamna ca esti diferit , de cand este ceva rau sa fii diferit ? parca ar trebuii sa promovam asa ceva nu sa fim niste clone ale societatii.
Si nu ma refer la asteptari sa iei BAC-ul . BAC-ul este obligatoriu sa-l iei , nu este o realizare cum sunt la unii . Doar pentru ca esti ''sukar'' ca ti-a dat tac-tu si ma-ta E Class-ul ca sa vii la scoala nu inseamna ca esti mai bun decat ceilatii ,doar pentru ca ai un status social *nemeritat* .
Doar pentru ca ai tai au muncit si au putut sa-si faca un rost in viata si acum vine un dobitoc nerecunoscator
care se crede buricul panantului judeca pe unii si pe altii.

Toata lume se asteapta ca sa fii incadrat intr-un tipar anume ,par scurt , freze de imbecil tuns capac,mentaliate de maimuta . Vorbit mult si fara rost. IQ-ul mai mic decat numarul de la tenesi , oh stai ei nu
au tenesi ,ca toti au nike-uri si ''adidhasuri'' .
Dar daca asta se cere acum prostie , ''smeneala'' ,''sukarime'' si  comporament animalic .(Vai ce nesimtire pe mine ,ca am jignit animalele)

    Asta a fost pentru aceasta seara ,ma intorc inapoi la cana mea de ceai c(_) si la ask.fm.

O seara buna .Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000

20.07

Cum sa fii Gangsta .