Ești ca restu', ai trecut testu'

Art cover-ul del a One X, a celor de la
Three Days Grace
Ah ce ne place să facem ceva, doar de dragul de a fi făcut. Pentru că *vai Doamne* este la modă .
Și așa ajungi să vezi o armată de creaturi cu inteligența unei boabe de mazăre care sunt îmbrăcate la fel, ascultă aceiași muzică (teribil) și la un moment dat o să gândească la fel.

Adică nu o să o mai facă, pentru că dacă faci asta ești controlat de mai mulți factori care îți spun ce să faci pentru că tu deja nu mai poți să gândești sigur ce să zici sau să faci. Și ar putea fi o problemă aici. Pentru cei care te controlează este perfect dar nu și pentru tine. Dar nu știu dacă e problema lor cât timp tu te lași atât de ușor convins de niște reclame frumoase, și bine gândite să fie ușor de înghițit de oricine este atât de ușor de controlat.

Nu zic că ai fi prost dacă faci asta, dar dacă dai 0.50 euro pentru o emisiune care cică este ”în junglă” este o problemă, ținând cont că ăia o duc bine și fără banii tăi, care poate ar fi trebuit investiți în alt mod mai bun. Sau poate donați celor care chiar au nevoie, nu unor pseudo-vedete în căutare de afirmație și care se cred atât de speciali încât să fie în centrul atenției.

Dacă ”x” (Sau altă literă) are nșpe mii ,687 de ”prieteni” (oameni pe care nu-i placi dar îi ai ca să-ți dea like-uri care să-ți hrănească orgoliul și faptul că ești foarte egoist crezând că asta te poate ajuta în viață sau oriunde altudeva în afară de cercul tău babuini)

”Bă a apărut Aifon Șasă vreau și eu”, dar oare ai nevoie de el?  Sau te ajută într-un mod neapărat.îți hrănește familia ? (că pentru banii ăia ar fi trebuit să o facă) . Dar o faci pentru că vrei asta și să te afirmi crezând că ești diferit (ca și unul dintre sloganurile Apple, ironic când clienții lor sunt numiți iSheep *ăăă caută pe google traducere*). Dar uite știu că ce o să zic o să te șocheze, dar nu ești cu nimic mai diferit doar urmezi un trend,pentru că este mișto, pentru că și alții au și tu vrei să fii la fel de unic și special ca și ei.

Să dau o veste rea și cruntă, nu ești ca restu, poate ai trecut testul societății noastre care respinge tot ce este diferit, dar nu înseamnă că viața pe care o trăiești tu ar fi bună sau că ar fi modul corect de a trăii o viață, dar fiecare este responsabil pentru acțiunile vieții sale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?