Cum să fii vedetă peste noapte .

După întamplările recente cu Izabela cât și un fotbalist (care joacă fotbal) ,care l-am descoperit acum ceva timp prin intermediul paginii de facebook a lui Mihai Bendeac, am ajuns la concluzia că mai ușor ajungi vedetă dacă ești un idiot decât dacă ai face ceva , pentru că nouă ne place să ne simțim superiori ca să rândem de cei care sunt ”inferiori” sau doar așa credem noi că ar fi .

În loc să pomovăm oamenii care chiar fac ceva , noi trebuie să facem celebrii toți oamenii ca și cei menționați mai sus ,și problema asta nu este doar la noi din păcate ci mai ales în Statele Unite ,unde dacă ai ceva în cap mori de foame ,dar dacă nu ai nimic gata ești faimos foarte rapid ,Kim Kardash  . 


Nu ai nevoie de multe ca să devii așa de faimos doar de o mare cantitate de prostie , tupeu cât și o adunătură de oameni care să te facă faimos ,deși ei râd de tine ,dar distribuie și prietenilor ca să râdă și ei dar nu realizează că doar trasmit prostia ca și un virus , care nu omară lumea ,doar o transformă în ceva ce nu cred că ar trebui să se întample

Dacă cineva care chiar face ceva noi spunem doar ”bravo” în cel mai bun caz și ne intoarcem la tâmpeniile noastre obișnuite ,dar asta este problema și a noastră pentru că ne uităm la toate prostiile ca și Acces Direct sau emisunea lui Măruță , care mi se par un atac adus la tot ce este bun și corect în țara asta . Și apoi te intrebi de ce suntem așa ? Din cauza asta suntem ,pentru că noi promovăm prostia ,pentru că sunt mai ușor de controlat cât și ne place să râdem de alții ,dar noi nu vedem greșelile noastre .
      Bravo România ,m-ai dezamăgit din nou .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?