Tu cât valorezi?  Știți ce mă enervează la țara asta ?
Foarte multe chestii dar sunt și excepții , am realizat ieri o chestie la ora de Ideologie Politică în Epoca Contemporană faptul că noi ,în viitor și prezent învățăm ca să mergem să muncim undeva ,și acoloi de fapt ne vindem pe noi, ideile ,mintea,forța de muncă cât și o parte din noi ,și pentru ce ?
Pentru un salariu care nu reflectă capacitatea noastră ,și ca să avem falsul sentiment că am reușit în viață .

Toți avem ceva de oferit , intelectual ,spiritual,fizic sau cum vrei.
Eu sunt teribil la sport ,chiar groaznic dacă ar fi o olimpiadă a celor jalnici aș fi locul #1 , vreau să cred că sunt un gânditor mai mult decât unul care muncește fizic ,dar asta poate fi greșit .
Nu cred în foarte multe chestii ,dar cred în destin și în Karma ,deși este nedreaptă 90% din cazuri.

Așa că noi ca nație ne vindem ieftin , pentru că nu știm ce potențial avem sau cei din jurul nostru nu pot să realizeze asta și pentru că  dacă nu am face-o am muri de foame într-o țară  foarte slab organizată din foarte multe puncte de vedere, cum este România . Tu le oferi totul ,unor companii care nu știu să evalueze corect ceea ce faci , de exemplu vin multinaționalele la noi și ne plătesc mai ieftin decât în alte țări deoarece ei au nevoie de mână de lucru ieftin ,și noi de locuri de muncă ,dar ei niciodată nu ies in pierdere .
Merită stresul ăsta ? Pentru că noi cu banii pe care nu-i avem , cumpărăm lucruri pe care nu le dorim ,ca să impresionăm oameni pe care nu-i placem , ca să avem un fals sentiment de fericire care trece deoarece nu putem să apreciem momentul și suntem deja în căutarea noului lucuru care ne poate da acel sentiment de fericire.

Cred că cel mai bine ar fi să te simți liber ,dar nu cred că asta te va face liber ,deoarece dacă ai muncă ,ai chrie,facturi ,și tot felul lucruri de plătit care devine o rutină și tu tot faci același lucru la nesfărșit simțind-ute că faci asta pentru că trebuie și nu pentru că ai vrea neapărat.
Te-ai gânit vreodată că cel care nu are nimic (material) poate fi mai fericit decât cel care are totul?
Deoarece poate că a realizat că fericirea și libertatea nu stă în lucururi și în faptul că devii ingrămâdit de problemele societății și dacă nu urmezi aceste reguli ești un paria ,un exclus .

Și noi ca oameni nu putem trăi fară alții deoarece așa suntem ”programați” ,(mai mult sau mai puțin) avem nevoie de persoane pe care să ne putem baza și de un grup ca să se simțim importanți și că putem conta pentru cineva ,chiar dacă nu este neapărat așa .

Nu putem trăi singuri ,adică poți dar aia este într-un mod foarte izolat și nu mulți pot reușii asta .
Cei care au ales să stea pe străzi ,pot fi mai fericiți decât cei care au ”totul” deoarece nu sunt stresați și doar și-au dorit să trăiască după propriile reguli nu doar după regulă ,deoarece cum am zis data trecută ,ce este normal pentru tine ,nu înseamnă că este și pentru mine .

Triburile din Africa și cele din Amazon o duc cât de cât bine fară probleme deoarece nu sunt atât de stresate și viața este mai liniștită , într-un fel sau altul .

Nimic nu este bine doearece toți ar trebui să realizăm faptul că toți avem o limită și să vedem cât merităm încât să nu municm degeaba ,dar nici să nu ne apreciem atât de tare încât să primim o sarcină prea grea și să nu o putem duce la final .

Totul este relativ și interpretabil , și nu prea poți să-ți dai seama de valoare cuiva de la început dar la un moment dat o să o faci ,dar să nu fie prea tărziu . Dar dacă se poate să-ți poți da seama de adevărata ta valoare .Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?