Recenzie : The Lego Movie

Filmul LEGO  care spune poveste nimanui ,care într-un final îi salvează pe toți , nu am să spun foarte multe despre ce se întâmplă în film deoarece ar trebui să-l vedeți doearece este fantastic ,chiar m-a facut să mă simt foarte bine vizionănd-ul .

Filmul spune povstea lui Emmet ,fiind doar un constructor oarecare din ”Bricksburg” ,care este un ”omuleț” normal ,ca toți ceilalți dar reușind să salveze situația .

Antagonistul filmului fiind numit President Buisness (Președintele Afacere) ,fiind dublat de Will Ferrell ,care este un ”omuleț” care dorea puterea printre toate lumile jucarioarelor .

În film mai ”joacă” și Batman,Superman,Green Lantern (fiind mai bine jucat decât în filmul ,Green Lantern care a fost ORIBIL  ), Femeia fantastică,R2D2 din Războiul Stelelor ,William Shakespeare,Gandalf,Shaq ,o adunarătură de vedete din NBA ,Michelangelo,Chewbaca,Yeti și chiar un Vampir .

Nu duce lipsă de personaje ,fiind un film foarte antrenant ,nu doar pentru copii ce și pentru restul lumii ,deoarece atinge unele subiecte mai mature ,decât joaca cu celebrele jucarii ale fabricantului din Danemarca .
Oricum nu vreau să stric distarcția ,urmăriți filmul și dați-vă cu parerea ,mie personal mi-a placut foarte mult .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Ai răbdare

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000