Recenzie : Drag me to hell

Într-o zi nu foarte demult ,eu şi un prieten am hotarât să ne uitam la un film ,şi mi-am adus aminte de acest film numit ''Drag me to hell'' pă româneşte ''Trage-mă în iad'' .
Christine Brown, un ofiţer de credite din Los Angeles, are o viaţă minunată alături de fermecătorul ei iubit, profesorul Clay Dalton. (Justin Long) Asta până într-o zi, când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine decide să nu i-o dea, şi asta doar ca să-şi impresioneze şeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă pe Christine, transformându-i viaţa într-un adevărat iad. Urmărită de un spirit malefic, tânăra trebuie să decidă până unde va merge pentru a scăpa de blestem. 

Păcat ca este puţin cam proastă deoarece când vine o baba care l-a avut ca şi animal de casă pe T-Rex tu să nu-i acorzi un credit să-şi recapete cocina casa ,şi care este pe deasupra şi strabunica malefică a lui Harry Potter ,cred că ar fi pacat sa nu-i acorzi credit. Dar tu eşti o blondă (la propriu şi la figurat ) şi nu asculţi de nimei deoarece tu îţi doreşti promovarea aceea ,când chinezul acela e clar că face orice ca să-şi atingă scopurile ,deoarece in 'Merica  câştigă cât nu câştigă 50,000 de fraţi şi veri ai lui în 12 vieţi .

Baba o blestemă ,cu un fel de monstru antic numic Lamia ,care să o chinuie timp de trei zile iar apoi in a patra sa vină dupa ea ,cât de comvenabil că are timp la dispozţie să-şi vadă de viaţa ,ce draguţ din partea Lamiei ,care doar mie îmi aduce aminte de Lumia ? Trecem peste oricum , o vizitează Lamia ,bla bla bla ,asta merge la un medium de astă ca să vadă cum scapă de Lamia ,sacrifică o capră .

Află că baba a murit ,merge la înmormăntare ,se bate cu cadavru ei ,apoi află ca poate pune blestemul pe altcineva ,încearcă pe chinez ,dar nu o lasă sufletul aşa că ce se gândeşte ea  ? să facă pe babă să-i întoarcă cu aceiaşi monedă , după ce se chinue ea ,săracuţa să sape o groapă pe furtună în cateva ore ,in care miserios nu s-a luat Lamia de ea cum facea o dată la 30 de minute ,o lasă în pace vreo 8 ore ,poate avea şi pe alţii de bantuit şi chinuit , oricum baga plicul unde ea zicea că ar fi acel nasture blestemat la babă în gură şi se duce de acolo.

Lamia tot nu o atacă când se vede cu bărbatu'so , se pare că era ocupată ,era vineri mi se pare ,avea şi Lamia nevoie de timp liber nu  ? Muncă muncă dar să avem şi pauză . Ghici ce ? Christine a ales plicul greşit şi defapt a băgat in gura babei (bleah ,ewww) o monedă în loc de acel nasture ,ironic după ce s-a chinuit 8 ore să dezgroape pe babă şi după ce a stat in ploaie ,totul a fost în zadar deoarece s-a deschis pămantul şi a fost dusă de nişte mâini de foc ,in Iar ,sau poate China ,nu ştiu sigur .AC/DC Highway To Hell

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?