Autopsie Muzicală #15 Justin Timberlake - Not a bad thing

Această piesă este al 3-lea single de pe 20/20 Experience part II  , alaturi de TKO și Take back the Night (fiind mai bună decât TKO)  


Dar să revenim la piesa noastră ,videoclipul incepe cu o poveste în care ni se zice că unul ar fi cerut-o pe una în căsătorie într-un tren ,și a cerut-o având pe fundal o piesă a lui Timberlake ,și așa începe cu diverse persoane povestind cum s-au gasit și alții care încearcă să-i găsească pe acele persoane care au început povestea .
E foarte clar că ar fi cerut-o pe o piesă de a lui JT doar nu de pe ceva cântat de Gaga sau falsat de Ke$ha . Versurile sună cam așa .

Said all I want from you
Is to see you tomorrow
And every tomorrow
Maybe you’ll let me borrow, your heart
And is it too much to ask for every Sunday?
And while we're at it throw in every other day to start  
Said all I want from you
Is to see you tomorrow
And every tomorrow
Maybe you’ll let me borrow, your heart
And is it too much to ask for every Sunday?
And while we're at it throw in every other day to start Deci  pă scurt in acestă parte JT isi exprimă loiailitatea si afectiunea față de ea (Jessica Biel probabil ,deoarece aproape 70% din cele două albume sunt scrise pentru ea )
Și că nu ar avea nevoie de bani ei ,ce doar de iubirea ei ,ce frumos , oh da tu ești bogat ,dacă ai fi falit ca mine proabil ai zice altceva , și că și-ar dori să o vadă tot timpul ,arătând astfel afectiunea și devotamentul față de ea.
I know people make promises all the time
Then they turn right around and break them
When someone cuts your heart open with a knife
Now you're bleeding
But I could be that guy to heal it over time
And I won’t stop until you believe it
Cause baby you’re worth it 

Deci oamenii promit tot timpul și nu se țin de cuvând ,și o rănesc și toate cele ,așa că el ar putea fi acela care ar putea să o vindece și el ar face-o să creadă și să fie mai bine ,deoarece ea merită , de aceea este doar o piesă și nu realitatea deoarece Justin ești plin de minciuni ,printre altele .

So don't act like it’s a bad thing to fall in love with me
Cause you might fuck around and find your dreams come true with me
Spend all your time and your money just to find out that my love was free
So don't act like it’s a bad thing to fall in love with me, me
It’s not a bad thing to fall in love with me, me
Fall, yeah

Iar în refren ni se zice cum ,nu ar fi nicio problemă să se îndragostească de el ,deoarece cu el visele se pot îndeplini (Deoarece este un cântareț,actor,bogat normal că se pot îndeplini visele cu el)
Deci vrei să-și cheltuiască toți banii ca să-și dea seama că dragostea ei este gratis , de ce ai vrea să-și cheltuie toți banii ? Poate are facturi de plătit ,poate vrea să-și ia niște teneși sau cine știe ceva anume .


Now how about I be the last voice you hear tonight?
And every other night for the rest of the nights that there are
And every morning I just wanna see you staring back at me
Cause I know that’s a good place to start 


Iar în acestă parte zice ce am zis la început cum vrea să fie al ei și chestii de loialitate și afecțiune ,deoarece el este ceea ce ea merită și el este cel mai cel baiat barosan ,frumos,actor,cântăret ,bogat .
No I won’t fill your mind
With broken promises and wasted time
And if you fall, you’ll always land right in these arms
These arms of mine

Senor Timberlake ne spune că după tot răul care a fost ,el va avea grijă de ea ,și când va cădea va fi tot timpul acolo să o ridice și să o sustină.
Iar asta este preview la piesa ascunsă de pe album ,care se numește broken wings ,și este o piesă superbă ar trebui să o ascultați  (de la minutul 5:36)

Și a venit momentul finalului și notei acordate de mine ,sincer mi-a placut piesa este foarte frumoasă și spune o povest destul de interesantă deși video-ul este enervant câteodată deoarece nu pot să ascult piesa dar îmi face placere tot timpul .Încă ceva eu știam de piesă de când s-a lanast albumul și nu era atât de cunoscută ,asta mă face un hipster ? poate ,dar ideea este că am știut că va fi o piesă care va avea succes ,la fel ca restul pieselor de pe album(e) .

Nota finală este ,care alta dacă nu 5/5 ,pentru o poveste și o voce extraordinară .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Ai răbdare

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000