Tu ce vrei sa faci cand cresti mare ?

  Buna ,
Grea intrebare care este foarte utilizata in randul tinerilor de la varsta de 15 ani pana in momentul cand ar trebuii sa te hotarasti ceea ce vrei sa faci cu viata ta. Si multi dintre tineri nosti nu stiu ce sa faca cu viata lor .

Si nu ma refer doar la lipsa de dorinta si de vointa pentru a face ceva pentru viitor ,doearece pentru majoritatea raspunsul ar fi ''Ma duc afara la lucru''
Bine ,bine dar ce faci afara la lucuru ?
Cand tu ai doar Bacalaureatul *daca il ai* ,limba straina nu o stii deoare nu ai fost destul de inteligent/a sau interesat/a ca sa inveti ceva deoarece ,''de ce sa inveti ?'' 

''It was all about sweet 16, innocence lost
Lost, fallen for Kelly, blonde chick and I thought
I thought money was god and Rome was built in a day
As they salute the troops floating on the money parade''Niste versuri care se potrivesc deoarece toti credem ca banii fac legea ,si nu conteaza viitorul sau trecutul doar prezentul in care putem sa facem orice .Desi nu stiu daca este cea mai buna abordare .

Revenind la titlu ,toti avem vise si sperante,asteptari si dorinte de viitor ,da toti vrem sa ajungem cineva ,dar nu toti facem sacrificiile necesare pentru a deveni ceea ce ne-am propus .
Da stiu ca uni o sa poata deoarece au unele ''avantaje'' ,dar viata nu este cinstita ,si toti o stim .
Deoarece nu-i corecta dar asta nu inseamna ca nu poti sa profiti de ea si de unele chestii care le poti face.

Uni vor deveni doctori,polittisti,scriitori,profersori,muncitori iar altii inca nu stiu unde vor sa plece sau ce cale sa-si urmeze .

                                                        ''Open your eyes we need to rise'' 


Comentarii

  1. Ai dreptate. Adevărul e că presimt că vor fi mulți muncitori care nu vor avea de lucru (cel puțin în afară mașinile fac toată treaba)..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ,fiecare face ce doreste , era o vorba ''cum iti asterni asa dormi''

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Ai răbdare

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000