Paradisul

Paradisul este ceva la care toti dorim sa ajungem intr-un final , doar ca acesta este foarte diferit pentru fiecare dintre noi deoarece cum as vedea eu paradisul poate nu ar fi pe placul altora,doar ca mie nu-mi pasa ca sa fie pe placul altora eu fac ce fac sa-mi placa mie si celor care conteaza pentru mine .

Iar revenind la titlul acela pompos pentru a exprima faptul ca paradisul este de multe ori greu de atins un scop aproape imposibil ,o utopie. Dar toti face ceva *mai mult sau mai putin* ca sa ajungem unde ne dorim ,sau cel putin incercam sa ne usuram viata ,intr-un fel sau altul.
Nu inseamna ca este bine ce facem doar pentru ca asta ni se pare noua .

Dar de fapt ce este bine ? Ce este rau ? Ce este cinsit ? Ce este corect ?
Doar pentru ca asta mi se pare mie nu insamna ca ar fi corect stiti ca se zice ca adevarul are doua variante.
Varianta pe care o vedem fiecare ,si adevarul . Iar adevarul este dorit de multi dar nu inseamna ca o sa-ti placa ceea ce vei auzi ,deoarece nu se poate lega cu ''adevarul'' dorit de tine .

Asa ca revin la intrebarea anterioara ,ce este cinsitt?
Nimic ,fiecare face ce si cum doreste ca sa-si atinga scopurile ,de aceea este si acea vorba ''scopul scuza mijloacele''  .

Asa ca inchei aceasta postare sceptica cu cateva vorbe,
paradisul este diferit pentru fiecare si cateodata imposibil de atins daca nu iti faci o cale ,dar oare aceea cale este cea cinsita ? Dar ce este cinsitit ? ,cam nimic .
CYNE - Pretty Apollo
Led Zeppelin -Stairway to Heaven

Comentarii

 1. *serious mood si chestii filozofice on* Deci [stiu, nu se incepe cu 'deci' dar nu ma pot abtine], se pare ca fiecare are un paradis al lui si un adevar al lui, i like that. Cat despre cinste, serios, traim in Romania...probabil cuvantul asta nu apare nici un DEX.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate cam asa este cinstea si onestitatea este la fel de rara ca si rata promovari la bacalaureat .adica sub 10% ,cinstea este si ea intr-un procent de 3-5% trist.
   Cum zicea Mircea Badea ''Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul'' .Si asta nu ca as fi mare fan Badea dar are dreptatea ,asta e tara noastra si nu avem ce sa facem ,cel putin inca.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?