Samsung Galaxy Note 3 & Moda phabletelor

Samsung Galaxy Note 3
 (al treilea din familia de phablete de la Samsung ,care a dat numele de phablet cu originalul Note)  este un phablet de 5.7 Inch  cu ecran Full HD Amoled ,Camera de 13.0 MP care filmeaza U HD (Ultra High Definiton) la rezolutie 4K .
Fata de predecesorul sau care avea o diagonala de ''doar'' 5.5 Inch ,noul Note 3 nu este cu mult mai mare fata de predeceorul sau .
Note  3 are un procesor Snapdragon 800 tactat la 2.3 Ghz fata de Exinos 4 tactat la 1.5 Ghz ,ambele Quad-Core doar ca Note 3 il depaseste cu mult pe Note 2 ,exceland la toata capitole fata de predecesorul sau .
Phablet - Este un termen folosit de un oficial Samsung cand a prezentat originalul Note cand a fost intrebat ce este Note-ul ,el a zis ca nu este nici un telefon nici o tableta este un phablet este un Note .
Moda aceasta s-a raspandit cu modele de la LG (Seria Vu,G Pro) Sony (Xperia Z Ultra ,cel mai mare phablet de acest fel cu un ecran de 6.4 inch) HTC mai nou cu One Max (avand un ecran de 6.0 Inch) Nokia (lumia 1520 si 1320) si Samsung cu Seria Note (1,2,3) Galaxy Mega (5,8 si 6.3) si multe alte brand-uri Asiatice in mare parte .

Desi e bine sa ai un telefon cu un ecran mare care este mai bun pentru office,jocuri,vide-ori filme etc,aceasta moda a dus la niste device-uri foarte mari si impractice plus ca arata destul de rau cineva cu un telefon de enspe mii de inchi la ureche .


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?