1 Decembrie Ziua Romaniei!

Buna seara si La multi ani tutuor .

In aceast zi minunata de iarna ,toata lumea se simte patrioata si foarte mega ultra uber nationalista iar in restul timpului ne uram tara ,cat de frumos ca suntem nationalisti doar pentru o zi.
Cam trist ca am ajuns sa ne plangem cat de rau e in tara noastra cum mergem toti tari straine pentru a castiga un ban iar pentru o zi toti suntem mari nationalisti..Cum zicea un prieten ''Ipocrazie la nivel inalt'' uite blog-ul sau .

Uite si eu tin la tara asta imi place aici si toate cele ,dar te rog nu te da tu mare roman azi cantant piese patriotice si mancad din sarmale in timp ce bei vin . iar in rest sa injuri pe toata lumea cat de rea este aceasta tara.

Da inteleg ca multa lume merge in strainatate ca sa nu duca greul din tara si ca sa castige un ban pentru familie si sa nu mai fie atat de greu dar sa stii ca asta nu inseamna ca sa-ti uiti tara si sa nu-ti zici nationalitatea  ,dar dintr-o data de 1 decembrie iti aduci aminte ca esti roman .
Aseara zicea cineva carea lucrat in Austria ''Da ma ,noi furam slujbele la austrieci iar acum vin chinezii sa ne fure noua munca ,asta-i treaba''

Cam da ,daca romanasul nu munceste ,pentru ca nu se duce la lucru pentru 1,000 lei ghici ce ? altul o va face cu placere ,deoarece dupa cum si tu ai de platit facuturi si familie de intretinut sa stii ca si altul are asa ca nu te plage ca-ti ''fura'' chinezu slujba din Romania in timp ce tu furi munca austriacului.

Esti Patriot ? Bun ,dar nu fii doar o data pe an patriot si in restul anului sa nu-ti pese.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Ai răbdare

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000