H A T E R I si Hartuirea pe internet.

Buna .
Azi voi discuta despre ''hateri'' .
Dupa ce am cautat in dictionarul urban (se pare ca exista si asa ceva) care zice ca un ''hater'' este aceea persoana careuia nu-i place ceva si de aceea incearca sa-si exprime ideiile si contradictile cu persoanele carora le place ,ceea lui nu-i place.


Sunt tot felul de hateri dar acum voi vorbi despre
hateri de pe internet.
De ceva vreme pe internet s-a adunat o mare parte de oameni care nu au nimc ce sa faca decat sa fie impotriva unor organizatii,trupe,persoanje,pagini (Si aici NU ma refer la cei carora nu le plac pagini gen ''fite de rebela'' sau alte porcarii , ma refer la pagini care au un scop anume ,nu doar reciclarea pozelor de pe interent cu un text fara context) ,etc.


Uite mie persoan nu-mi place Asking Alexandria de exemplu ,dar nu ma duc la fanii lor si urlu cat de naspa e trupa lor (Mie nu-mi place ,poate nu e naspa ..sau poate e), dar ati inteles ideea.
Asa ca in loc sa-ti exprimi contradictia fata de ceva ce  nu-ti place mai bine taci .Daca nu ai nimic frumos de zis mai bine nu zi nimic.

Si mai vrau sa vorbesc despre ceva ,despre ,oameni care ''terorizeaza'' alti oameni pe interent .
De exeplu mai demult ,cand eram pe ask.fm ,tot vedeam o groaza de oameni care batjocoreau pe altii dintr-un motiv anume si le dadeau nume is tot felul de prostii, de aceea s-a ajuns ca in UK doua fete sa se sinucida. Sa te sinucizi pentru ask fm ? FML
Cum sa te omori pentru asa ceva ?! .Da-le block .
La fel si pe facebook am vazut astfel de creaturi care se luau de una ,o piti d-astea de 12 ani ,a fost amuzant dar au cam exagerat ,totusi gluma ,gluma dar pana la o limita .


Da inteleg ca nu avem acelasi pararei dar nici sa ne batem joc unii de altii doar penru ca nu suntem la fel.
Toti ar trebuii sa fim unici si diferiti nu copii ai societatii ca si restul lumii din zilele noastre, dar nici sa incepi sa te iei de altii pentru ca nu sunt ca si tine.
''I'd rather be hated for who I m , than loved for who im not'' - Kurt Cobain.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Ai răbdare

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000