Bolovani al facebook-uli (reload-ed)

Buna Dimineata , in aceasta zi superba (aici ploua deci nu-i prea superba) imi voi zice parerea despre bolovanii  facebook-ul (nu ca as vorbi de altceva )
Sa incepem cu poza de mai sus .
In primul rand facebook-ul este setat in Pirate(English) ca sa stiti de ce ii atat de dubios , si l-am setat asa pentru ca face totul mai amuzant .
Revening la poza ,poza e idioata ,luata din context ,pagina se numeste ''Ca la 14 ani :X'' si vai doamne ca la 14 ani poti sa faci atatea doamne , pfoi oioi .
Stiu ca e o pagina stupida de fete ,care nu au ce sa faca decat sa-i viseze pe Bla Bla Band si Justin Biberon.
Si revenind la bolovanu nostru , sa-i zicem S.
Domnu' S. care are el o groaza de 15 anisori , si nu stie sa scrie corect cuvantul ''dinti'' asa ca scrie ''dintzi'' sau ''fara''.
Ma prunucule scoate-ti capu de pe fakebook si deschide caietul de romana si mai citeste si tu oleaca si poate o sa vezi si tu cum se scriu unele cuvinte .
 
Poza numarul 2 este despre o tipa sa zicem asa care se uita la ceva emisiune pe Kanal D si chiar este nevoie sa stim si noi ,da chiar nu stiam de ce nu puteam dormi aseara ,doarece nu stiam ca tu te uiti la Kanal D .
Care reprezinta tot ce urasc eu la lumea asta ,multam Kanal D. Chiar nu mai pot de toate acele ''vedete'' si persoane publice despre care 90% nu stiu cine sunt si nici nu ma intereseaza deoarece multe au devenit celebre dintr-o intmplare idioata si nu merita ,iar majoritatea de acolo au un IQ mai mic decat numarul de la pantofi .
Iar a 3-a poza sincer nici eu nu stiu despre ce este vorba doar ca o incercare sa para interesanta si originala ,
Da chiar sunt foarte convins ca vine vacanta ,exeptand faptul ca este luna septembrie si ca incepe de curand scoala .

Atat a fost pentru azi (sau cel putin pentru moment) ,pama mai diseara sau pana imi fac chef sa scriu despre ceva .
O zi buna .  
                                               For Those About to Rock We Salute You

                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Ai răbdare

Top 10 cele mai bune jocuri ale anilor 2000