Personalitati ale facebook-ului.

Buna ,eu acum m-am trezit deci mintea mea s-a dus oleaca intr-o parte dar ,in timp ce dormeam mi-a venit
inspiratia ca sa zic asa .
Oh facebook-ul (vi se pare ca am mai facut asta odata ? ,da dar asta e diferit ,cred) si azi voi vorbi nu doar despre chestiile enervante la facebook ce despre tipurile de oameni care se afla acolo ,cu bune cu rele .

-Jucatorii 'The Player''
Nu stiam ca daca te joci ''Farm Ville'' esti mare gamer dar se pare ca asa este am discutat cu cineva acum ceva timp si imi spunea cat de gamer este .Frate daca te joci Farmville,candy crush saga nu esti gamer ,
vrei sa fii gamer ? bine joaca-te Far Cry,Assasin's Creed,Call of Duty,Grand Turismo,Grand Theft Auto etc.
Daca te joci pe facebook sau pe mobil nu prea esti game deoarece multe din acele jocuri sunt in categoria de
''casual games''.

-Spammeri
Cine cine nu are ce sa faca si posteaza poze (stupide fara sens) ,Muzica (de orce fel ,sa fie acolo)
si statusuri semi-retardate (marea majoritate de pe google ,iar restul din mintea proprie)

-Like Whore
Aceea persoana care ar face orice ca sa primeasca un amarat de like ,chiar si sa se injoseasca ,dar ce conteaza cand ai o groaza de like-uri ,eh ? .De fapt conteaza dar fiecare face ce vrea nu poti sa-i zici cuiva cum sa fie exceptand daca esti mama sau tatal ei/lui .

-Filozof.
Stii cand vezi o postare si pare atat de inteligenta incat este prea ''misto'' ca sa fie a persoanei care l-a scris ?
Da stiu sentimentul ,si comentat la unele postari cu tot felul de emoticonane si litere fara rost ,nu-ti mai vine sa crezi ca-i atat de filozof .
Dar toata lume poate lua un citat de pe google si sa para ca vorbeste inteligent ,nu-i asa ?

-Idiotii
Idiotii sau bolovanii cum imi place mie sa-i numesc ,adica acele persoane care   fac cele mai stupide postari ,si isi fac poze cu toate prostiile si la toate chestiile din viata lor si le pun pe facebook ,si care scriu cele mai stupide statusuri doar sa fie acolo , si sunt si altii care le dau ''like'' .

 Dar pe sfantul facebook sunt si oameni de treaba , ca nu sunt doar idioti ,sunt si unele persoane cu care iti face placere sa vorbesti ,nu stiu despre muzica ,filme ,sau orce subiect anume dar sunt acele persoane cu care iti place sa vorbesti si sa uiti de restul persoanelor mentionate mai sus .

Asa ca o mica incheiere ,desi sunt multe chestii de zis si cu bune cu rele toti pe petrecem timpul pe facebook si dam de tot felul de persoane unele mai placute din punct de vedere social iar altele pe care le-ai da simplu drumul de pe un pod (o stai nu-i bine ca e gresit asta , cred)
Dar la urma stii ceva ? e doar o pagina poti   sa iesi tot timpul de acolo si sa te enervezi pe acele persoane in timp real.

Comentarii

  1. Foarte, foarte corect si adevarat ce ai spus tu aici. Sunt atat de satul de aceste tiparuri de caracter ale facebook-ului, dar nu cred ca se va remedia vreodata situatia, din nefericire.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?