''Hateri'' si ''Fanboy''

Buna .

Daca nu traiesti sub o piatra vei stii ca oamenii au pareri diferite fata de ale tale ,foarte difierite ,incat au sa-si exprime punctul de vedere de ce produsul X ii mai bun decat produsul Y .
Sa va dau cateva exemple :

-Xbox si Play Station .
  Da sunt doua din cele mai populare console de jocuri (oh da si Wii de la Nintendo) si lumea se cearta care este mai buna si mai rea ,care e cea mai grozava .
Cu aparaitia lui X Box One ,fanii s-au enervat ca ar putea fi controlatii de cei la Microsoft ,urmarind-ui ,sau ca trebuie sa se log-eze la interent in fiecare zi pentru a se juca orce joc.
Iar Sony (care fac Play Station) au decis sa-i enerveze pe cei de la Microsoft ,facand PS IV ,mai ieftin cu $100 ,si abilitatea de a se juca jocuri folosite (ceea ce la X box nu se putea)si abiliatea de a se juca jocuri off-line nu .
Si formurile au explodat cu scandari pro si contra celor de la X box dar se pare ca contra Sony fata de fanii ''die hard Xbox''

-Samsung (adica Android) si iPhone (Apple)
Da andorid este un OS open source si orcine poate face ceea ce doreste cu el (cat timp sa urmareasca regulile celor de la Google) ,si este laudat ca este customizabil si este blamat ca are lag (exeptand HTC One ,dar asta e alta poveste)
Deoarece se zice ca iPhone a fost primul ''smartphone'' (dar nu-i asa ,a fost inaintea lui Windows Mobile (predecesorul lui Windows Phone) si Black Berry si Palm OS.) asa ca fanii celor de la apple si-au luat surprematia si cat de bon este al lor IOS lag-free ,dar lipsa customizarii ii o parte negativa al IOS-ulu .
Si valul de procese cu patenturie stupide ale lor ii o mizerie , nu poti sa dai in judecata pe toata lumea pentru ca ti-a luat-o androidul in fata .
Iar fanii Samsung sunt eneranti , Samsung-ul al vostru nu-i este cel bun smartphone (HTC ONE doar atat zic) ,au facut vreo 5 modele ale flagship-ului (Galaxy S4) halal fairplay Samsung.

-Trupa vs Trupa .
Lumea va ascultata ce va dori cand va dori , chiar daca tie sau altcuiva nu-i place punct .
Chiar daca mie imi place o trupa oarecare foarte mult iar unei persoane nu-i place ,nu ii nevoie sa iti spui parerea intr-un mod foarte enervant ca orcum nu o sa-i pasa .

Si acum o incheiere care va avea o legatura cu toate cele menitoante mai sus .
De ce sustienti  toate aceste prduse (si nu doar ,vorbind in general) sau trupe ?
Inteleg ca iti place o trupa un produs dar nu-i nevoie sa spui cu cat e mai buna fata de ceea ce am eu ,sau altul .
Stii ca doar sa faci atata reclama si aclamatie unui produs e doar o prostie , nu esti platit sa faci asa ceva ,si care este rostul ? Nici unul ,este doar o prostie ,cat timp nu esti platit , crezi ca lor le pasa ?
Normal ca nu le pasa ,esti doar un ATM (bancomat)  pentru ei ,nu le pasa ce faci ce zici de ei cat timp le cumperi produsele ,albumele ,etc .
Sa fii fanboy sau hater unui produs/trupe/artist etc este o prostie ,inteleg ca iti place dar lasa o mai moale ,nimanui nu-i pasa ,plus nici macar producatori produselor care le aperi nu le pasa decat de banii tai.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Musical.ly? De ce?

Cum sa fii Gangsta .

Ce vrei să fii când te faci mare?